همزن برقی

همزن برقی هم زن یا میکسر که به دو نوع برقی و غیر برقی و دستی در بازار موجود است مخترع همزمان شخصی بوده به اسم رالف تاثیر که همزن برقی با اتصال به برق زدن یک دکمه شروع به کار می‌کند و به دو دسته رومیزی و دسته تقسیم بندی می شوند به طوری که رومیزی یا پایدار که در اصطلاح امروزی به کاسه دار معروف شده آن هم به دو حالت خانگی و صنعتی در آمده است همزن های برقی کاسه دار که قبلا هم گفته شده به دو حالت خانگی و صنعتی تقسیم بندی می شوند و ما در این مقاله مدل خانگی را به صورت تفصیلی به آن می‌پردازیم.
اساس و ریشه کار همزن برقی کاسه دار برای ترکیب و مخلوط کردن یکدست و یکنواخت مواد غذایی که اغلب برای مسائل شیرینی پزی و کیک پزی و غیره کاربرد فراوانی دارد فعالیت های سنگین همچون ورز دادن خمیر برای نان خانگی و پیتزا و غیره نیاز به یک دستگاه قدرتمند با توان کار بالا ما را در سرعت عمل آشپزی و امورات منزل برای تسریع کارها کمک بزرگ خواهد بود بنابراین برای افرادی که به مشاغل خانگی روی آورده و کسب درآمد دارند حتماً به چنین دستگاهی نیاز داشته که به عنوان یک کمک آشپز به تمام معنا که در صرفه جویی در وقت و زمان و چه در کمک جسمی چون که نمی توان کارهای سنگین و حجم زیادی را با دست انجام داد و بی شک ملزم به تهیه کردن همزن برقی کاسه دار بوده که از واجبات امروزی به حساب می آید.
موتور همزن برقی کاسه دار از نوع یونیورسال بوده که توان تولید ۱۰ هزار دور در دقیقه را دارد اما به استفاده از چرخ دنده ها این دو را تا ۵۰۰ دور در دقیقه کاهش می‌دهند که باعث بالا رفتن گشتاور و قدرت دستگاه می شود که در هنگام هم زدن های سنگین و حجم بالا دستگاه از نظر توان تحلیل نرود و افت توان داشته باشیم.
بهترین همزن برقی کاسه دار
از نظر ما بهترین همزن برقی کاسه دار دارای یک سری ویژگی ها بوده که اگر شرکت سازنده آنها را رعایت کند و خروجی تبدیل می‌شود به یک دستگاه استاندارد و کیفیت بالا که مصرف کننده استفاده بهینه راحتی از آن را داشته باشد اولین ویژگی استاندارد بودن سری ها و ملزومات همزن و تنوع صریحا که دامنه کاربرد بیشتری را برای ما فراهم کند.
سری ها: همزن خامه زن خمیر زن ورز زن قاشقی
تنوع زیاد صریحا در همزن برقی کاسه دار باعث گستردگی کار با این دستگاه و کمک چشمگیری به سر آشپز در این حوزه کرده و تنوع ماده غذایی را دو چندان می‌کند دومین ویژگی بی صدا بودن دستگاه است که بایستی این مسئله خیلی حائز اهمیت باشد چرا که تمرکز سرآشپز و افراد آشپزخانه را به هم نزده و سر و صدای غیر معمول نیز باعث کم شدن طول عمر موتور دستگاه می‌شود سومین ویژگی تنظیم سرعت دستگاه بوده به نحوی که اگر تعداد و تنوع سرعت بیشتر باشد باعث تنظیم بافت مواد غذایی به نفع اخذ نخواهد شد چرا که بعضی مواد غذایی بایستی دور موتور خیلی کم باشد و یا خیلی زیاد باشد تا بافت واقعی خود را پیدا کند نکته آشپزی
چهارمین ویژگی بدون لغزش بودن آن است این شرایط و فقط با پایه های سیلیکونی که واقعاً ضد لغزش هستند محقق خواهد شد بنابراین وقتی دستگاه در حال انجام کار است نیاز به تثبیت آن بوده تا از لغزش دستگاه جلوگیری شود و گرنه به جز افتادن دستگاه از ارتفاع بدترین که باعث تاب برداشته شدن دستگاه شده که موتور از کارایی واقعی خود باز می ماند.
پنجمین ویژگی گنجایش و ظرفیت کاسه آن می‌باشد چرا که اگر به تناسب نیاز خود جدید تان را انجام ندهید استفاده‌ی بهینه از دستگاه نخواهید داشت پس هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید میزان ظرفیت کاسه از اهمیت بالایی برخوردار است.
همزن برقی کاسه دار چند وات باشد؟
توان و قدرت دستگاه از مهمترین نقش های دستگاه بوده که ما را در انتخاب آن برای نیاز کار خود یاری کرده و تصمیمات ما تعیین کننده خواهد بود.
البته نکته دیگر همزن برقی کاسه دار این بوده که سایز دستگاه تعیین کننده این مطلب خواهد بود که توان مورد نیاز برای این دستگاه چقدر باشد بنابراین همزن برقی کاسه دار های کوچک بودن از ۲۵۰ وات شروع تا ۶۰۰ وات موجود است اما اگر می خواهید یک همزن برقی کاسه دار خیلی خوب و پر قدرت با کارایی بالا داشته باشید نیاز به ۶۰۰ وات بالاتر پیدا خواهید کرد لطفاً در نظر داشته باشید که همزن برقی کاسه دار زیر ۶۰۰ وات به این صورت که باید و شاید نیاز باشد تا بتواند جوابگوی کار آشپزی و حرفه ای شما باشد.

بعد از تو آن که فقط به تنهایی کافی نیست نکته قابل توجه گیربکسی بودن دستگاه بوده به طوری که برای انتقال قدرت بهتر که دستگاه چرخشی بهتر و یکنواخت تر داشته باشد بایستی کیفیتی به مراتب بهتر و بالاتر د…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =